2020 MV Agusta Brutale 1000 RR

A Brutale 1000 RR kialakítása vékony vonalakon és a térfogaton alapul, amelyek tökéletesen illeszkednek  a motorkerékpár elejétől a hátsó részéig. Ez a tökéletes egyensúly a négyhengeres Brutale jellegzetes vonása, az első ikonokus modell óta, amely az olasz márka újraindítását eredményezte az F4 mellett, visszatért az új 1000 RR.

A maximális sebesség meghaladhatja a 300 km/órát és ez rekordgyorsulást eredményez. Az új Brutale 1000 RR-t úgy tervezték, hogy a lehető legtöbbet hozza ki az alvázból, a motorból és az elektronikából, a motoros maximális kényelme érdekében, figyelembe véve a motor kivételes teljesítményét.

A részletekre odafigyelve a radiátorok mellett elhelyezett aerodinamikai szárnyak biztosítják a leszorítóerő javítását és növelik az elülső rész terhelését, korlátozva a nagy sebességemelkedést. A hatás 200 km/órás sebességnél egyértelműen érezhető.

Az új osztó kenőrendszer, amely az Mv Agusta versenypályán szerzett tapasztalataiból származik, lehetővé teszi az olaj elválasztását a mozgó mechanikus alkatrészektől. A félig száraz olajteknő kenés képes garantálni a mechanikus védelmet olyan szélsőséges körülmények között, mint az éles kanyarok, biztosítva a megfelelő súrlódást, amely továbbra is jelentősen alacsony. A minőségre való tekintettel finomított anyagokat választottak, mint például titánhüvelyek és alacsony súrlódású Asso dugattyúgyűrűk. Minden részlet számít, ha a legfejlettebb soros, négyhengeres motorról van szó.

Brutale 1000 RR

Az 1000 RR lengéscsillapítóval rendelkezik, amely megakadályozza a kanyarodás közbeni kicsúszást. Az első emelővezérlő rendszer aktív, és nem aktív opciókkal is rendelkezik, teljes mozgásszabadságot biztosítva a motoros számára. A Brutale  egy második generációs TFT műszerfallal van felszerelve, valamint Öhlins EC elektornikus szabályozási rendszerrel, a kormánycsillapítóhoz és az egyoldalas lengőkarhoz rögzített lengéscsillapítóval, az optimális vezetési élmény elérése érdekében, minden útviszonynál.

 

 

Vásárlásért kattints a linkre!

https://www.motorrendeles.hu/termek/2020-mv-agusta-brutale-1000-rr-base/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Mv Agusta brutale